Jordbær gelato

2014-07-23
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 20m
  • Tilberedningstid: 4:00 t
  • Samlet tid: 4:20 t

Gelato di fragole

Denne jordbær-gelato er perfekt til en varm sommerdag, og brug de modne, friske danske jordbær som er fulde af smag.

Ingredienser

  • 250 gr friske jordbær
  • ½ l piskefløde
  • 170 gr sukker
  • 200 ml vand

Vejledning

Trin1

Skyl jordbær, skær toppen af og skær jordbærrene i mindre stykker. Bland jordbær med sukker og kom dem i en blender. Blend kort til jordbærrene er hakket groft og tilsæt herefter vandet, blend til ensartet konsistens.

Trin2

Pisk fløden til flødeskum, den må gerne være godt pisket igennem. Vend forsigtigt jordbær-puré i flødeskummet, bland det godt sammen.

Trin3

Hvis du har en ismaskine, så kommes isblandingen i ismaskinen og vent til det er frossen før det fordeles i en beholder som sættes i fryseren. Hvis du ikke har en ismaskine, fordeles isen i en beholder som placeres i fryseren. Kig til isen med jævne mellemrum og rør i den hvis der er behov for det.

Trin4

Inden servering tages isen ud ca. 30 minutter før og sættes i køleskabet indtil den skal serveres.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close