Fyldte rødløg

2014-06-01
  • Mængde: 6 personer
  • Forberedelsestid: 40m
  • Tilberedningstid: 25m
  • Samlet tid: 1:05 t

Cuore di Tropea al formaggio

Løg og ikke mindst rødløg er ideelle til at blive bagt i ovnen og fyldt med lækkert fyld. En god og fyldig forret, som smager godt med et stykke brød til.

Ingredienser

  • 6 rødløg
  • 120 gr Robiola
  • 80 gr Mascarpone
  • 60 gr Amaretti
  • 30 gr revet Parmesan
  • 3 æggeblommer
  • Dusk bredbladet persille
  • Halvt glas hvidvin
  • 20 gr smør
  • Salt og peber

Vejledning

Trin1

Pil skallen af løgene, skær bundene af så løgene kan stå af sig selv. Skær toppen af, et godt stykke nede så det bliver et låg.

Trin2

Sæt løgene med låg i en pande med lidt vand, smør, salt og peber.Damp løgene i panden i ca. 10 minutter.

Trin3

I en skål blandes mascarpone med robiola, en smule salt og peber, 20 gr revet parmesan, spiseske hakket persille, smuldrede amaretti samt æggeblommer.

Trin4

Fordel fyldet i de dampede rødløg, drys med den resterende revet parmesan. Sæt løgene i et smurt fad, med lågene ved siden af. Fordel hvidvinen i fadet.

Trin5

Løgene bages i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter. Ved servering lægges lågene på løgene.

Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-knappen til højre, for at bekræfte at du accepterer brug af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk