Fyldte rødløg

2014-06-01
  • Mængde: 6 personer
  • Forberedelsestid: 40m
  • Tilberedningstid: 25m
  • Samlet tid: 1:05 t

Cuore di Tropea al formaggio

Løg og ikke mindst rødløg er ideelle til at blive bagt i ovnen og fyldt med lækkert fyld. En god og fyldig forret, som smager godt med et stykke brød til.

Ingredienser

  • 6 rødløg
  • 120 gr Robiola
  • 80 gr Mascarpone
  • 60 gr Amaretti
  • 30 gr revet Parmesan
  • 3 æggeblommer
  • Dusk bredbladet persille
  • Halvt glas hvidvin
  • 20 gr smør
  • Salt og peber

Vejledning

Trin1

Pil skallen af løgene, skær bundene af så løgene kan stå af sig selv. Skær toppen af, et godt stykke nede så det bliver et låg.

Trin2

Sæt løgene med låg i en pande med lidt vand, smør, salt og peber.Damp løgene i panden i ca. 10 minutter.

Trin3

I en skål blandes mascarpone med robiola, en smule salt og peber, 20 gr revet parmesan, spiseske hakket persille, smuldrede amaretti samt æggeblommer.

Trin4

Fordel fyldet i de dampede rødløg, drys med den resterende revet parmesan. Sæt løgene i et smurt fad, med lågene ved siden af. Fordel hvidvinen i fadet.

Trin5

Løgene bages i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter. Ved servering lægges lågene på løgene.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close