Frittata med tomater

2018-07-27
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 10m
  • Tilberedningstid: 20m
  • Samlet tid: 30m

Frittata dello pomodoro

En nem og hurtig frokostret eller måske som antipasto. Det er samtidig en let ret i sommervarmen, hvor appetitten måske ikke er helt så stor som normalt.

Ingredienser

  • 250 gr tomater
  • 1 løg
  • 5 æg
  • 50 gr revet Parmesan
  • 4 skiver Pancetta eller Prosciutto Crudo
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Vejledning

Trin1

Pil løg og snit det fint. Skyl tomaterne og skær dem i mindre tern.

Trin2

Pisk æggene sammen, tilsæt revet ost samt salt og peber. Vend tomater og løg i æggeblandingen, og sørg for at det er blandet godt sammen.

Trin3

Varm olien i en pande med høj kant. Tilsæt æggeblandingen og læg låg på panden. Lad det stå ved middel varme i ca. 10 minutter, indtil æggemassen er stivnet. Ved hjælp af en stor tallerken, vendes frittataen og steger nu videre i ca. 5 minutter under låg.

Trin4

Sluk for varmen og læg Pancetta (eller Prosciutto Crudo) ovenpå frittataen. Skær i 4 stykker og server.

Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

  • Jordbær-bruschetta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-knappen til højre, for at bekræfte at du accepterer brug af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk