Foccacia caprese

2014-01-18
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 10m
  • Samlet tid: 10m

Foccacia caprese

En typisk italiensk sandwich som er supernem at lave, med friske tomater og mozzarella er dette et lækkert frokostmåltid.

Ingredienser

  • 4 foccacia el. ciabattaboller - ca. 15 cm i diameter
  • 500 gr modne tomater
  • 400 gr mozzarella
  • Frisk basilikum
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Vejledning

Trin1

Halver foccacia el. ciabattabollerne. Lun foccacia-delene eller den delte ciabattabolle i ovnen. Skyl tomaterne og skær dem i skiver, mozzarella skæres ligeledes i skiver. Læg skiftevis tomat- og mozzarella-skiver rundt på underdelen af foccacia, så bunden er dækket.

Trin2

Fordel en smule olivenolie over tomat- og mozzarella-skiverne, drys med salt og peber, pynt med basilikumblade, og læg overdelen af foccacia på. Rist foccaia'en på en brødrister eller en tør pande, til brødet er gyldent og sprødt på ydersiden.

Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-knappen til højre, for at bekræfte at du accepterer brug af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk