Foccacia caprese

2014-01-18
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 10m
  • Samlet tid: 10m

Foccacia caprese

En typisk italiensk sandwich som er supernem at lave, med friske tomater og mozzarella er dette et lækkert frokostmåltid.

Ingredienser

  • 4 foccacia el. ciabattaboller - ca. 15 cm i diameter
  • 500 gr modne tomater
  • 400 gr mozzarella
  • Frisk basilikum
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Vejledning

Trin1

Halver foccacia el. ciabattabollerne. Lun foccacia-delene eller den delte ciabattabolle i ovnen. Skyl tomaterne og skær dem i skiver, mozzarella skæres ligeledes i skiver. Læg skiftevis tomat- og mozzarella-skiver rundt på underdelen af foccacia, så bunden er dækket.

Trin2

Fordel en smule olivenolie over tomat- og mozzarella-skiverne, drys med salt og peber, pynt med basilikumblade, og læg overdelen af foccacia på. Rist foccaia'en på en brødrister eller en tør pande, til brødet er gyldent og sprødt på ydersiden.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close