Crumble med æble

2013-07-10
  • Mængde: 6 personer
  • Forberedelsestid: 25m
  • Tilberedningstid: 25m
  • Samlet tid: 50m
Andre opskrifter:
  • Små tærter med blå figner

  • Tærte med zucchini-blomster

  • Vandmelon smoothie

  • Tærte med brombær og Mascarponecreme

  • Brødpie med Parmigiano Reggiano

Crumble alle mele

Den klassiske æblekage med smuldredej findes såmend også i Italien. Norditalien byder på et stort udvalg af forskellige æblesorter, så det er perfekt at bruge nogle af disse til en lækker æblekage.

Ingredienser

  • 3 faste Æbler
  • 6 spsk Sukker
  • 90 gr Hvedemel
  • 110 gr Stegemargarine
  • Stødt kanel

Vejledning

Trin1

Skræl æblerne og fjern kernehuset, skær æblerne i ikke for tykke både.

Trin2

Læg æblebådene i et smurt fad, bland halvdelen af sukkeret og kanel sammen og drys det henover æblerne.

Trin3

Bland resten af sukkeret med hvedemelet, og tilsæt stegemargarinen i mindre stykker, rør sammen indtil det ligner revet ost.

Trin4

Fordel blandingen over æblerne og bag kagen i ovnen ved 180 grader i 25 minutter.

Trin5

Server med kold mascarponecreme eller vanilleis.

Opskrift type: Tags: , Ingredienser: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close