Crostini med gorgonzola og figen

2014-03-06
  • Mængde: 6 personer
  • Forberedelsestid: 5m
  • Tilberedningstid: 5m
  • Samlet tid: 10m

Crostini con gorgonzola e fichi

En oplagt forret til en sommerdag hvor det er muligt at købe friske figner, eller måske selv plukke dem i egen have. Osten kan varieres efter behag og der kan bruges en friskost istedet for gorgonzola som er brugt her.

Ingredienser

  • 1 lille flute, eller italiensk landbrød
  • 1 spsk olivenolie
  • 100 gr Gorgonzola dolce
  • 6 skiver prosciutto
  • 3 modne figner

Vejledning

Trin1

Skær brødet i ikke alt for tykke skiver, og smør skiverne med olivenolie. Rist brødskiverne på grillen eller en brødrister til de er sprøde og gyldne. Fordel lidt gorgonzola på hver af skiverne og smør det godt ud.

Trin2

Fignerne skæres i kvarte, og fordeles sammen med en halv skive prosciutto på hver brødskive. Anret brødskiverne på et stort fad og server.

Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-knappen til højre, for at bekræfte at du accepterer brug af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk