Crostini med gorgonzola og figen

2014-03-06
  • Mængde: 6 personer
  • Forberedelsestid: 5m
  • Tilberedningstid: 5m
  • Samlet tid: 10m

Crostini con gorgonzola e fichi

En oplagt forret til en sommerdag hvor det er muligt at købe friske figner, eller måske selv plukke dem i egen have. Osten kan varieres efter behag og der kan bruges en friskost istedet for gorgonzola som er brugt her.

Ingredienser

  • 1 lille flute, eller italiensk landbrød
  • 1 spsk olivenolie
  • 100 gr Gorgonzola dolce
  • 6 skiver prosciutto
  • 3 modne figner

Vejledning

Trin1

Skær brødet i ikke alt for tykke skiver, og smør skiverne med olivenolie. Rist brødskiverne på grillen eller en brødrister til de er sprøde og gyldne. Fordel lidt gorgonzola på hver af skiverne og smør det godt ud.

Trin2

Fignerne skæres i kvarte, og fordeles sammen med en halv skive prosciutto på hver brødskive. Anret brødskiverne på et stort fad og server.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close