Clafoutis med blommer

2013-09-17
  • Mængde: 6 personer
  • Forberedelsestid: 15m
  • Tilberedningstid: 35m
  • Samlet tid: 50m

Clafoutis alle prugne

En lækker dessert med sensommerens modne blå blommer, nem og hurtig at tilberede. Server med iskold flødeskum eller vanilleis.

Ingredienser

  • 10 blå Blommer
  • 70 gr Mel
  • 80 gr Sukker
  • 4 Æg
  • 60 gr blødt Smør
  • 3 dl Mælk

Vejledning

Trin1

Skyl blommer, tag stenen ud og skær blommerne i kvarte. Smør et fad med smør og fordel blommerne i bunden af fadet.

Trin2

I en skål blandes æg og sukker, der piskes godt sammen til det bliver lyst og cremet. Tilsæt mel, blødt eller flydende smør og mælk, pisk dejen godt sammen.

Trin3

Fordel dejen henover blommerne og bag kagen i ovnen i ca. 35 minutter ved 180 grader.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close