Chokolade-salami

2013-10-19
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 20m
  • Tilberedningstid: 4:00 t
  • Samlet tid: 4:20 t
Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

Salame di cioccolato

Chokolade-pølsen er en dessert som er meget nem at lave, og kræver overhovedet ingen bagning. Det er en klassisk dessert som findes i et hav af varianter, og som kendes af de fleste italienere uanset om de bor i nord eller syd. 

For eksempel, kan du tilsætte tørret frugt, hakkede nødder og istedetfor kakao kan du bruge smeltet mørk chokolade, eller prøv med hvid chokolade.

Salami’en skal opbevares i køleskbaet.

Ingredienser

  • 2 Æggeblommer
  • 4 spsk Sukker
  • 100 gr Smør
  • 3 spsk Kakaopulver
  • 1 tsk Rom
  • 200 gr søde Kiks

Vejledning

Trin1

Pisk æggeblommer sammen med halvdelen af sukkeret, pisk indtil det bliver en hvid og tyk creme.

Trin2

Tilsæt det smeltede smør, resten af sukkeret som blandes med kakaopulveret og rom. Bland godt sammen, og tilsæt så kiksene som er brækket i mindre stykker. Fortsæt med at blande sammen indtil massen har en fast konsistens.

Trin3

Fordel dejen på et stykke bagepapir smurt med olie, og rul dejen sammen til en pølse. Lægges i køleskabet i et par timer indtil den er fast i konsistensen.

Trin4

Inden servering rulles pølsen i flormelis, skæres i skiver og serveres mens den er kølig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close