Calzone

2013-06-22
  • Mængde: 2 personer
  • Forberedelsestid: 25m
  • Tilberedningstid: 15m
  • Samlet tid: 40m

Calzone

Den traditionelle pizza er her i en indbagt version, med fyld af hakket oksekød og svampe. En god variation hvor fyldet kan varieres efter behag.

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • 200 gr Hakket oksekød
  • 1 Løg
  • 1 fed Hvidløg
  • 120 gr Champignonger
  • 2 dl Tomatsauce
  • 75 gr revet Mozzarella
  • Salt og peber
  • Olivenolie

Vejledning

Trin1

Pil løg og hvidløg, og snit begge fint, steges på panden i olie til de er gyldne.

Trin2

Skær champignonerne i skiver, og rist dem på panden sammen med løg. Tag champignonerne af panden.

Trin3

Tilsæt det hakkede oksekød til løgene, og lad det stege i et par minutter.

Trin4

Tilsæt tomatsauce og champignoner, og lad det simre ved svag varme i 5 minutter. Smag til med salt og peber.

Trin5

Del pizzadejen i 2 portioner og rul dem ud i cirkler. Fordel kødsovsen på den ene halvdel af pizzabundene, og drys revet mozzarellaost henover kødet. Fold den anden halvdel af pizzadejen indover fyldet og tryk kanterne sammen med en gaffel.

Trin6

Pizzaerne bages i ovnen ved 200 grader i 12 - 15 minutter.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close