Bruschetta med fersken

2015-04-23
  • Mængde: 6 bruschetta'er
  • Forberedelsestid: 10m
  • Samlet tid: 10m

Bruschette dolce di pesche

En nem og let dessert i sommerdagene, når de modne ferskner findes i butikkerne. Er også meget velegnet som et frisk mellemmåltid i løbet af dagen, og børnene elsker den.

Ingredienser

  • 6 skiver letristet lyst brød
  • 3 modne ferskner
  • 250 gr Caprino ost, kan erstattes med Philadelphia eller mild cremet ost
  • 2 spsk rørsukker
  • Smør
  • Frisk rosmarin eller timian

Vejledning

Trin1

Halver fersken og fjern stenen. Skær herefter de halve ferskner i skiver på 1 - 1,5 cm's tykkelse - det afhænger helt af om du gerne vil have gode tykke frugtskiver.

Trin2

Fordel ferskenskiverne på en varm grillpande eller almindelig pande uden fedtstof, på hver skive lægges en lille klat smør og der drysses med rørsukker. Lad smørret og sukker smelte på ferskenskiverne, og ferskenskiverne bliver let ristede. Sørg for at panden ikke får alt for meget varme, så smør og sukker ikke bliver brændt.

Trin3

Fordel osten på brødskiverne, du kan komme lige så meget på som du har lyst til eller kan lide. Fordel de ristede ferskenskiver over brødet, og slut af med at drysse finthakket rosmarin eller timian henover.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close