Bagte aubergineruller med ost

2013-08-18
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 10m
  • Tilberedningstid: 15m
  • Samlet tid: 25m

Involtini di melanzane

En enkel ret som kan spises enten som antipasti eller som et let frokostmåltid om sommeren. Fyldet er baseret på aubergine og mozzarella som giver en frisk og delikat smag til retten.

Retten kan let laves til flere personer, så bruger du bare flere aubergine og skærer så mange skiver som der skal laves ruller.

Ingredienser

  • 3 Auberginer
  • 200 gr Frisk mozzarella
  • 200 gr Hakkede, flåede tomater
  • 2 spsk Olivenolie
  • 2 kviste Frisk timian
  • 20 gr Parmesan
  • 20 gr Pecorino
  • Salt

Vejledning

Trin1

Rens auberginer og skær 2 af dem i skiver på langs, som grilles på en grillpande. Den sidste aubergine skæres i små tern og steges i olie på en pande, drysset med timian og salt.

Trin2

Skær mozzarella i tern, som lægges på de grillede aubergineskiver sammen med stegte auberginetern. Skiverne rulles sammen og lægges med sammenføjningen nedad i et fad med olie i bunden.

Trin3

Fordel de hakkede tomater henover, og drys med revet parmesan og pecorino. Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close