Aubergineruller med ost

2013-09-20
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 30m
  • Tilberedningstid: 30m
  • Samlet tid: 60m

Involtini di melanzane

De små ruller af aubergineskiver med fyld af frisk ost og tomater, er en nem ret om sommeren – de kan spises både kolde eller varme.

Ingredienser

  • 1 stor Aubergine
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 kvist Rosmarin
  • 2 Tomater
  • 125 gr Frisk mozzarella
  • Olivenolie
  • Salt

Vejledning

Trin1

Skyl grøntsager, og skær aubergine i skiver på langs. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, fordel presset hvidløg, salt, olie og frisk rosmarin på aubergine-skiverne. Bages i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.

Trin2

Skær mozzarella i aflange, tynde strimler. Skær tomater i tern - mozzarella og tomater fordeles på de bagte aubergineskiver. Rul aubergineskiverne sammen fra den ene ende til den anden, så at fyldet bliver fordelt indeni og placer rullen med sammenføjningen nedad på et fad. Sæt evt. en tandstikker i samlingen for at holde den sammen.

Trin3

Bages i ovnen i ca. 10-15 minutter ved 180 grader, og fordel olivenolie henover, samt friske basilikumblade.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Comments (2)

  1. skrevet af elizabeth d. 25. februar 2015

    hvad er det det bruges på billedet for at binde rullerne. Det kan jeg ikke finde på selv opskiften

      Svar
    • skrevet af Italiensk Vin & Mad d. 3. marts 2015

      Det er et langt græsstrå, men det er ikke altid lige det der er til rådighed i køkkenet 😉 du kan evt. også en almindelig køkkensnor, eller måske lege med nogle forskellige krydderurter som er lidt solide i stænglen

        Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close