Appelsinmarmelade

2014-03-19
  • Forberedelsestid: 15m
  • Tilberedningstid: 40m
  • Samlet tid: 55m
Andre opskrifter:
  • Pizza med rødløg og Pancetta

  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

Annonce

Marmellata di arance

Appelsiner er fulde af C-vitaminer og så har de bare en flot farve, så hvorfor ikke gemme dette i en lækker marmelade som kan spises i løbet af de mørke vintermåneder.

Ingredienser

  • 1,5 kg appelsiner
  • 1 citron
  • 750 gr sukker
  • 3 dl vand

Vejledning

Trin1

Vask appelsiner og citron, skær skallen af og fjern de hvide hinder som giver en bitter smag i marmeladen. Skær appelsiner, citron og skal i fine stykker. Hvis du ikke orker at skære det i hånden, kan du bruge en foodprocessor.

Trin2

Kom skal og frugtkødet fra appelsiner og citron i en gryde med vand og sukker, og lad det koge til det tykner ved svag varme i ca. 30-40 minutter.

Trin3

Hæld marmeladen på skoldede og Atamon-skyllede glas, sæt låg på med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close