Appelsiner er fulde af C-vitaminer og så har de bare en flot farve, så hvorfor ikke gemme dette i en lækker marmelade som kan spises i løbet af de mørke vintermåneder.
Ingredienser
1,5 kg appelsiner
1 citron
750 gr sukker
3 dl vand
Vejledning
Trin1
Vask appelsiner og citron, skær skallen af og fjern de hvide hinder som giver en bitter smag i marmeladen. Skær appelsiner, citron og skal i fine stykker. Hvis du ikke orker at skære det i hånden, kan du bruge en foodprocessor.
Trin2
Kom skal og frugtkødet fra appelsiner og citron i en gryde med vand og sukker, og lad det koge til det tykner ved svag varme i ca. 30-40 minutter.
Trin3
Hæld marmeladen på skoldede og Atamon-skyllede glas, sæt låg på med det samme.
Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.