Type af opskrift: Vegetarisk

Brødpie med Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken:

En mættende tærte, hvor du rigtig kan få lov til at bruge dine brødrester som måske er blevet lidt for tørre. Server med fine, sprøde chips af ParmigianoReggiano og en lækker grøn salat.

Se mere

Risotto med rødkål

Opskrift type: , Køkken:

En klassisk ret fra det nordlige Italien, primært fra Lombardiet som er kendt for sine mange rismarker, men denne variation af risotto laves ofte i naboregionen Piemonte.

Se mere

Friterede aubergine

Opskrift type: , Køkken:

En nem antipasti eller let frokostret med friske aubergine, som skæres helt tyndt, paneres og frituresteges. De er også perfekte som en nem snack.

Se mere

Ærtesuppe med mynte

Opskrift type: , Køkken:

En god ret til sommerens friske ærter, perfekt til en let forret med et groft brød til. Suppen kan både serveres til en sommermiddag eller på en kold vinterdag.

Se mere

Pasta Alfredo med basilikum

Opskrift type: , Køkken:

Et af de klassiske kendetegn for det italienske køkken, og mere enkelt bliver det ikke. Retten kræver blot 3 ingredienser, nemlig fettuccine, smør og Parmigiano Reggiano.

Se mere

Frittatine med zucchine og forårsløg

Opskrift type: , Køkken:

Brug sommerens friske zucchine - kendes også under navnet courgette, til disse små pandekager som på italiensk hedder frittatine. De er gode som antipasti eller til frokosten.

Se mere

Frittata bagt i ovnen

Opskrift type: , Køkken:

Den italienske tærte som både kan spises varm men smager ligeså godt når den er kold. Fyldet kan varieres alt efter årstiden eller familiens ønsker.

Se mere

Ærtecreme med urter

Opskrift type: , Køkken:

Crema di piselli alle erbe Det er svært at stå for de nyplukkede friske ærter, og det bedste er selvfølgelig bare at spise dem som de er – men hvorfor ikke prøve dem i denne kolde cremede suppe med et stykke brød til. Perfekt som forret på en lun sommeraften.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close