Type af opskrift: Secondo

Frittata bagt i ovnen

Opskrift type: , Køkken: ,
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

Den italienske tærte som både kan spises varm men smager ligeså godt når den er ...

Se mere

Helleflynder og rejer med cremet sauce med citrontimian og Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken: , , , , ,
Gennemsnitlig vurdering: (4 / 5)

Denne særlige fiskeret egner sig perfekt som gæstemad og udgør en fantastisk hovedret – den ...

Se mere

Påsketærte

Opskrift type: Køkken: , ,
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

Der findes flere forskellige tærter som spises i Italien ved påsketid, denne tærte er en ...

Se mere

Indbagt cotechino med spinat

Opskrift type: Køkken: , ,
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

Indbagt cotechino spises ofte som hovedretten ved julefrokosten, men også en elsket ret på nytårsbordet. ...

Se mere

Svinekoteletter i Marsala

Opskrift type: Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (2 / 5)

En meget nem og hurtig ret at tilberede, hvis du ikke har Marsala kan du ...

Se mere
Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close