Type af opskrift: Secondo

Påsketærte

Opskrift type: Køkken: , ,

Der findes flere forskellige tærter som spises i Italien ved påsketid, denne tærte er en klassiker og blev oprindeligt lavet med 33 lag dej - hvert lag symboliserer 1 år af Jesus leveår, så det er en tærte som kræver god forberedelsestid.

Se mere

Indbagt cotechino med spinat

Opskrift type: Køkken: , ,

Indbagt cotechino spises ofte som hovedretten ved julefrokosten, men også en elsket ret på nytårsbordet. Traditionen tro spises den indbagte cotechino med kogte grønne linser som tilbehør.

Se mere

Svinekoteletter i Marsala

Opskrift type: Køkken:

En meget nem og hurtig ret at tilberede, hvis du ikke har Marsala kan du i stedet bruge hvidvin.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close