Type af opskrift: Primo

Gnocchi med græskar

Opskrift type: Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

Gnocchi di zucca En klassisk efterårsret, som kombinerer de italienske gnocchi med højsæsonen for græskar. ...

Se mere

Tagliatelle med valnødder

Opskrift type: , Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

En lækker pastaret med en cremet sauce og pikant smag fra valnødderne. En nem hverdagsret ...

Se mere

Gnocchi med kartoffel

Opskrift type: Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

En klassisk italiensk ret, og en ret som bare hører til søndagsfrokosten. Serveres som oftest ...

Se mere

Spaghetti med hvidløg, olie og peperoncino

Opskrift type: , Køkken: , , ,
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

En klassisk ret som kendes fra flere af Italiens regioner som blandt andet Toscana, Lazio ...

Se mere

Linguine med appelsin, taggiasca-oliven og parmaskinke

Opskrift type: Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

En let og helt enkel ret, hvor appelsinsmagen passer perfekt til den tørrede skinke.

Se mere

Hvid risotto

Opskrift type: Køkken: ,
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

En klassisk risotto, helt enkel og udelukkende med ost. Den hvide risotto er en traditionel ...

Se mere

Kyllingebryst med pesto og Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken: ,
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

Prøv denne lækre opskrift på kylling og pesto. Det er en ret som er velegnet ...

Se mere

Pizzoccheri fra Valtellina

Opskrift type: Køkken: ,
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

Pizzoccheri Traditionale Pizzoccheri er en bastant hovedret, som man primært spiser om vinteren i Valtellina, ...

Se mere

Spaghetti med Prosciutto og tomater

Opskrift type: , Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

Spaghetti con prosciutto e pomodori En helt enkelt pastaret som det ikke tager lang tid ...

Se mere

Farfalle med zucchine og rejer

Opskrift type: , Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

En klassisk pastaret med pastatype farfalle – sommerfugle-pasta. Denne type af pasta stammer oprindeligt fra ...

Se mere
Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close