Type af opskrift: Marmelade

Figenmarmelade med rørsukker

Opskrift type: Køkken:

Figner er rigtig gode at lave marmelade af og så er det en god måde at gemme lidt af sommeren til senere på året, hvor der er brug for at tænke på de varme sommerdage.

Se mere

Kirsebærmarmelade

Opskrift type: , Køkken:

Gem sommerens lækre kirsebær til vinteren i en marmelade. Kirsebærmarmelade er populært i Italien og smage afhænger af sødmen i bærrene. Så sørg for at bruge nogle kirsebær som er godt modne med en fyldig smag.

Se mere

Hyldeblomstgele

Opskrift type: , Køkken:

Gem sommerens hyldeblomster på glas i form af en gele på hyldeblomst, geleen smager godt på et stykke ristet brød eller som tilbehør til kraftige italienske oste som for eksempel Pecorino.

Se mere

Appelsinmarmelade

Opskrift type: Køkken:

Appelsiner er fulde af C-vitaminer og så har de bare en flot farve, så hvorfor ikke gemme dette i en lækker marmelade som kan spises i løbet af de mørke vintermåneder.

Se mere

Abrikosmarmelade

Opskrift type: Køkken:

Juli måned er højtid for abrikoser i Italien, på dette tidspunkt er de fulde af sødme og smag - så hvorfor ikke vælge at bevare sommerens smag i en hjemmelavet marmelade.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close