Type af opskrift: Frugt & bær

Tærte med æbler og Ricotta

Opskrift type: Køkken:

Denne opskrift er helt enkel og tager ikke lang tid at tilberede, samtidig en meget let tærte som serveres lun.

Se mere

Tiramisu med fersken

Opskrift type: Køkken:

Nemmere bliver det ikke at lave en sommerlig dessert med friske, solmodne ferskner. Den er perfekt til at lave portionsanretninger som kan sættes på køl, så de lige er klar til servering.

Se mere

Jordbær-bruschetta

Opskrift type: Køkken:

En lækker og frisk sommer variant af den klassiske bruschetta, som traditionelt laves med solmodne tomater. Men hvorfor ikke bruge sommerens frugter og som her de friskplukkede jordbær.

Se mere

Små tærter med blå figner

Opskrift type: Køkken:

Om sommeren er træerne i store dele af Italien, fyldt med store og solmodne figner. I så store mængder at der er rigeligt til både at spise og ikke mindst bruge i madlavningen.

Se mere

Tærte med brombær og Mascarponecreme

Opskrift type: , Køkken:

En indbydende sommertærte med friske brombær og en lækker ostecreme med den klassiske italienske ost Mascarpone. Mascarpone er en cremet ost som er meget anvendt i blandt andet bagværk og desserter.

Se mere

Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot

Opskrift type: Køkken:

En dessert som oser af sommer og sol, med både smagen af hyldeblomst samt rabarber til at give et frisk og godt modspil til hyldeblomster. Brug de fine, tynde rabarber som giver en god smag og ikke mindst giver den karakteristiske røde farve i kompotte

Se mere

Pavlova

Opskrift type: Køkken:

Opkaldt efter den russiske ballerina Anna Matveyevna Pavlova (1881-1931). Desserten kommer oprindeligt fra Australien og er en udpræget sommerdessert hvor der benyttes friske sommerbær.

Se mere

Clafoutis med sommerbær

Opskrift type: Køkken:

En klassisk fransk dessert, som oftest tilberedes med kirsebær men kan lige så godt tilberedes med friske sommerbær.

Se mere

Tiramisu med jordbær

Opskrift type: Køkken:

Med de danske haver fyldt med solmodne og røde jordbær, er der ikke noget bedre end at bruge dem i denne forfriskende variant af den klassiske tiramisu. Istedet for kaffe og likør bruges friske, sødmefyldte jordbær - perfekt til dessert eller som en frisk eftermiddags-snack til glæde for store og ...

Se mere

Hvid chokolademousse med hindbær

Opskrift type: Køkken:

En delikat dessert som får et dejligt forfriskende pift af de friske hindbær. Den hvide chokolade giver moussen et lettere præg, end når moussen laves med mørk chokolade.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close