Type af opskrift: Frokost

Frittatine med zucchine og forårsløg

Opskrift type: , Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (4.5 / 5)

Brug sommerens friske zucchine - kendes også under navnet courgette, til disse små pandekager som ...

Se mere

Frittata bagt i ovnen

Opskrift type: , Køkken: ,
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

Den italienske tærte som både kan spises varm men smager ligeså godt når den er ...

Se mere

Tærte med grønne asparges og ricotta

Opskrift type: , Køkken: ,
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

De sommerfriske og sprøde grønne asparges er perfekte til denne tærte, som både kan serveres ...

Se mere

Asparges med æg

Opskrift type: , , Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (4 / 5)

Denne helt enkle ret er en klassiker i Italien, og serveres som forret. I Danmark ...

Se mere

Foccacia caprese

Opskrift type: Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

En typisk italiensk sandwich som er supernem at lave, med friske tomater og mozzarella er ...

Se mere

Panzanella

Opskrift type: , Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

Panzanella er oprindeligt en fattigmandsret fra regionen Toscana og spises idag ofte som et sommermåltid. ...

Se mere

Aubergineruller med ost

Opskrift type: , Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

De små ruller af aubergineskiver med fyld af frisk ost og tomater, er en nem ...

Se mere

Bagte aubergineruller med ost

Opskrift type: , Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

En enkel ret som kan spises enten som antipasti eller som et let frokostmåltid om ...

Se mere

Tærte med zucchini og løg

Opskrift type: , Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (5 / 5)

En lækker og nem ret, ideel som en lun frokostret eller som antipasti skåret i ...

Se mere
Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close