Type af opskrift: Dessert

Smuldredejskage med skovbær

Opskrift type: Køkken:

En variant af den klassiske kage med smuldredej, en kage som kan laves med mange forskellige typer af bær og frugter. Denne variant er lavet med bær fra skoven, med en blanding af både milde og kraftige bær som giver en rigtig god smag. Skal spises lun med iskoldt flødeskum ...

Se mere

Tiramisu med hindbær

Opskrift type: Køkken:

En frisk og dejlig sommer-udgave af den klassiske tiramisu, i princippet kan alle slags frugt og bær bruges. Hindbærrene som er valgt her, giver en markant smag som passer rigtig godt til det lidt fede islæt i desserten.

Se mere

Clafoutis med kirsebær

Opskrift type: Køkken:

Clafoutis er oprindeligt en klassisk fransk dessert, varianten med kirsebær er nok den mest kendte clafoutis men den kan sagtens laves med andre bær.

Se mere

Chokoladeis

Opskrift type: Køkken:

En sand lækkerbisken af is, cremet og fyldig med smag af chokoladen. Som alternativ kan du hakke lidt mørk chokolade og blande i isen.

Se mere

Semifreddo med passionsfrugt

Opskrift type: Køkken:

Passionsfrugt kaldes også maracuja, og stammer oprindeligt fra Sydamerika. Frugten har en syrlig smag som i kombination med det søde og fede i både piskefløde og ricotta, giver en delikat dessert med et eksotisk strejf.

Se mere

Panna Cotta med chokolade

Opskrift type: Køkken:

En variant af den klassiske Panna Cotta, og denne version med chokolade vil helt sikkert gøre lykke hos både store og små. Den er alletiders som en lækker afslutning på et godt måltid og du kan eventuelt servere den med revet chokolade på toppen, frisk frugt eller med en salsa ...

Se mere

Hindbær-ricotta tærte

Opskrift type: Køkken:

En sand lækkerbisken til en varm sommerdag, tærten får friskhed fra hindbærrene samtidig med en god cremet fylde fra det lækre ricotta-fyld. Hindbærrene kan sagtens skiftes ud med for eksempel friske brombær.

Se mere

Kold jordbærsuppe

Opskrift type: Køkken:

Italienerne bruger gerne jordbær til en forfriskende dessert hvor bærrene får lov til at ligge i en lage af rødvin eller balsamico - hvilket bare smager dejligt, men bærrene kan også bruges til en læskende kølig suppe med hjemmebagte marengs til.

Se mere

Crumble med æble

Opskrift type: Køkken:

Den klassiske æblekage med smuldredej findes såmend også i Italien. Norditalien byder på et stort udvalg af forskellige æblesorter, så det er perfekt at bruge nogle af disse til en lækker æblekage.

Se mere

Crema Catalana

Opskrift type: Køkken:

Oprindeligt en traditionel spansk dessert som stammer fra Catalonien. Desserten er en let og lækker creme, som mest minder om creme brulè eller creme karamel og er en behagelig sød mundfuld som afslutning på et godt måltid.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close