Type af opskrift: Dessert

Klassisk Panna Cotta

Opskrift type: Køkken: ,
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

Dette er opskriften på den klassiske og oprindelige Panna Cotta, blot med ingredienserne fløde, mælk ...

Se mere

Panna Cotta med lime

Opskrift type: Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

En meget frisk variant af den klassiske Panna Cotta, her med forfriskende smag af lime. ...

Se mere

Espresso Panna Cotta

Opskrift type: Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

Panna Cotta al Caffé En forfriskende dessert som kvikker godt op efter et solidt måltid. ...

Se mere

Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot

Opskrift type: Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (4.5 / 5)

En dessert som oser af sommer og sol, med både smagen af hyldeblomst samt rabarber ...

Se mere

Pavlova

Opskrift type: Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

Opkaldt efter den russiske ballerina Anna Matveyevna Pavlova (1881-1931). Desserten kommer oprindeligt fra Australien og ...

Se mere

Clafoutis med sommerbær

Opskrift type: Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

En klassisk fransk dessert, som oftest tilberedes med kirsebær men kan lige så godt tilberedes ...

Se mere

Bruschetta med fersken

Opskrift type: Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

Bruschette dolce di pesche En nem og let dessert i sommerdagene, når de modne ferskner ...

Se mere

Bagte ferskner

Opskrift type: Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

En klassisk dessert i Piemonte, hvor fersknerne fyldes med amaretti og kakao, desserten kan spises ...

Se mere

Melonsuppe med grillede mynte-marcipan chips

Opskrift type: Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

Melonsuppe smager dejligt friskt på en sommerdag, og er meget nem at lave i forvejen, ...

Se mere

Jordbær gelato

Opskrift type: Køkken:
Gennemsnitlig vurdering: (0 / 5)

Gelato di fragole Denne jordbær-gelato er perfekt til en varm sommerdag, og brug de modne, ...

Se mere
Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close