Type af opskrift: Dessert

Bruschetta med fersken

Opskrift type: Køkken:

Bruschette dolce di pesche En nem og let dessert i sommerdagene, når de modne ferskner findes i butikkerne. Er også meget velegnet som et frisk mellemmåltid i løbet af dagen, og børnene elsker den.

Se mere

Bagte ferskner

Opskrift type: Køkken:

En klassisk dessert i Piemonte, hvor fersknerne fyldes med amaretti og kakao, desserten kan spises både kold som varm med kold flødeskum eller vanilleis.

Se mere

Melonsuppe med grillede mynte-marcipan chips

Opskrift type: Køkken:

Melonsuppe smager dejligt friskt på en sommerdag, og er meget nem at lave i forvejen, marcipanchipsene kan med fordel bages på grillens eftervarme

Se mere

Jordbær gelato

Opskrift type: Køkken:

Gelato di fragole Denne jordbær-gelato er perfekt til en varm sommerdag, og brug de modne, friske danske jordbær som er fulde af smag.

Se mere

Jordbær-ricotta creme

Opskrift type: Køkken:

En frisk dessert til en varm sommerdag, jordbærrene kan erstattes af andre sommerbær efter ønske og smag. Cremen kan fordeles i små isbægre hvor der sættes en ispind i bunden og fryses, så er der en nem og hurtig jordbæris.

Se mere

Zabaglione

Opskrift type: Køkken:

En helt klassisk dessert og elsket af mange, en velsmagende dessert hvor du selv kan variere hvilken likør du foretrækker, hvilket også giver flere variationsmuligheder.

Se mere

Chokolade-salami

Opskrift type: Køkken:

Chokolade-pølsen er en dessert som er meget nem at lave, og kræver overhovedet ingen bagning. Det er en klassisk dessert som findes i et hav af varianter, og som kendes af de fleste italienere uanset om de bor i nord eller syd.

Se mere

Clafoutis med blommer

Opskrift type: Køkken:

En lækker dessert med sensommerens modne blå blommer, nem og hurtig at tilberede.

Se mere

Tiramisu

Opskrift type: Køkken:

Den klassiske Tiramisu er en sand himmerigsmundfuld, og det perfekte punktum på måltidet. Tilpas med fylde, sødme og et snert af kaffe og spiritus til at give det sidste pift. Den oprindelige opskrift indeholdt ikke spiritus, da desserten blandt andet var beregnet til børn.

Se mere

Panna Cotta med jordbær og hyldeblomst

Opskrift type: Køkken:

En lækker og frisk sommerdessert, når det vrimler med flotte, røde jordbær i haver og butikker. Panna cotta'en kan med fordel laves i god tid og skal kun lige pyntes med jordbær inden servering.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close