Type af opskrift: Brød

Snoede butterdejs-stænger med skinke

Opskrift type: Køkken:

Fine små snoede brødstænger af butterdej med ost og Parmaskinke, perfekte til en aperitivo eller bare som snack.

Se mere

Brød med honning, rosmarin og pecorino

Opskrift type: Køkken:

Et lækkert brød med smag af både sødme, salt og krydderi. Velegnet som tilbehør til en portion pasta eller en kødret.

Se mere

Cuzzupe – Sødt påskebrød fra Calabrien

Opskrift type: Køkken: , ,

Det italienske køkken vrimler med opskrifter på påskemad, dette er opskriften på det traditionelle søde påskebrød fra Calabrien. Brødet er kendetegnet ved at hele æg med skal, bages ind i dejen.

Se mere

Panettone

Opskrift type: Køkken: ,

Den klassiske julekage, som oprindeligt stammer fra Milano og er uundværlig ved ethvert julebord i Italien. Kagen består af en blød og luftig dej, fyldt med rosiner og kandiseret frugt. Det er meget nemt at bage en panettone, det kræver dog lidt tålmodighed og du skal forvente at bruge 1 ...

Se mere

Hasselnødde-tærte

Opskrift type: Køkken: ,

En traditionel opskrift fra det piemontetiske køkken, og fra en region som netop er kendt for sine hasselnødder af høj kvalitet. Det er primært i den sydlige del af region, at der dyrkes hasselnødder og opskriften på hasselnøddetærte er en opskrift som går i arv gennem generationer.

Se mere

Mandelkager fra Sicilien

Opskrift type: Køkken:

En traditionel småkage fra Sicilien, som minder meget om danskernes kransekage. Kagerne er meget nemme at bage, de skal blot have tid til at hvile i ca. 10 timer.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close