Type af opskrift: Antipasti

Aspargesflan med bacon-flødesauce og parmaskinke-cannoli

Opskrift type: Køkken:

En indbydende sommerret, let og luftig med de friske grønne sommer-asparges. Parmaskinken passer rigtig godt sammen med sprøde, grønne asparges og den cremede fløde-sauce.

Se mere

Asparges med æg

Opskrift type: , , Køkken:

Denne helt enkle ret er en klassiker i Italien, og serveres som forret. I Danmark vil du også kunne servere disse asparges som tilbehør til en let sommermiddag.

Se mere

Carpaccio med laks

Opskrift type: Køkken:

Carpaccio di salmone En lækker variant af den klassiske carpaccio med kød, laks er meget velegnet til denne ret fordi kødet er fast og nemt at skære tyndt.

Se mere

Fyldte rødløg

Opskrift type: Køkken:

Løg og ikke mindst rødløg er ideelle til at blive bagt i ovnen og fyldt med lækkert fyld. En god og fyldig forret, som smager godt med et stykke brød til.

Se mere

Crostini med gorgonzola og figen

Opskrift type: Køkken:

En oplagt forret til en sommerdag hvor det er muligt at købe friske figner, eller måske selv plukke dem i egen have. Osten kan varieres efter behag og der kan bruges en friskost istedet for gorgonzola som er brugt her.

Se mere

Aubergineruller med ost

Opskrift type: , Køkken:

De små ruller af aubergineskiver med fyld af frisk ost og tomater, er en nem ret om sommeren - de kan spises både kolde eller varme.

Se mere

Klassisk carpaccio

Opskrift type: Køkken:

Den klassiske og helt enkle italienske carpaccio, tilberedt på råt oksekød som skæres i helt tynde og fine skiver. Hurtigt, nemt og smager supergodt.

Se mere

Bagte aubergineruller med ost

Opskrift type: , Køkken:

En enkel ret som kan spises enten som antipasti eller som et let frokostmåltid om sommeren. Fyldet er baseret på aubergine og mozzarella som giver en frisk og delikat smag til retten.

Se mere

Minestronesuppe

Opskrift type: Køkken:

En fyldig og nærende vinterret, som nok skal mætte de fleste. Brug årstidens grøntsager afhængig af smag og behag.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close