Ispinde med jordbær-yogurtis

Fragole e gelato allo yogurt

En lækker og forfriskende is som smager af sol og sommer, her er der brugt friske jordbær sammen med en nem is af yogurt.

Jordbær kan nemt udskiftes med andre af sommerens frugter, som for eksempel brombær eller hindbær.

Ispinde med jordbær-yogurtis

Ret Dolci, Snack
Søgeord is, ispinde
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 3 timer 30 minutter
Samlet tid 3 timer 40 minutter
Antal 4 ispinde

Ingredienser

  • 250 gr græsk yogurt
  • 20 gr flormelis
  • 50 gr friske jordbær

Sådan gør du

  1. Bland den græske yogurt med flormelis til ønsket smag og til ensartet konsistens.
  2. Skyl jordbær og skær i mindre stykker eller halver bærrene hvis de ikke er så store.
  3. Fordel yogurt i isformene men ikke helt op til kanten. Kom jordbærstykkerne i formene.
  4. Læg isene i fryseren i 30 minutter. Herefter sættes pind i bunden af hver is og isene sættes i fryseren i 3 timer.
  5. Lige inden isene skal spises, skylles formene med lunkent vand og herefter fjernes formen.
Del: