Pasta med rucola-carbonara

Pasta alla rucola-carbonara

Sommertid er tid for frisk rucola, og rucola passer fint til denne variant af den klassiske pasta carbonara – nem og enkel at tilberede.

Pasta med rucola-pesto

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Primo
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 350 gr spaghetti
  • 100 ml kaffefløde
  • 50 gr revet parmesan
  • 4 æggeblommer
  • 2 håndfulde rucola-blade
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skyl rucola og fjern bladstilkene, dup dem tørre i køkkenrulle eller et viskestykke. Snit rucola-bladene i ca. 1 cm brede strimler.
  • Samtidig sættes en gryde vand over til kogning, kom lidt groft salt i det kogende vand og tilsæt pasta'en. Lad pasta'en koge i ca. 10 min. eller ifølge anvisninger på pakningen.
  • Mens pasta'en koger, kommes de 4 æggeblommer op i en stor skål og piskes sammen med den revne parmesan. Tilsæt fløden samt salt og peber.
  • Hæld vandet fra den kogte pasta, lad pastaen blive i gryden men sluk for varmen. Nu blandes de piskede æg hurtigt sammen med pasta og rucola for at undgå at æggemassen bliver til røræg, serveres med det samme

Andre artikler

Back to top button