Pizza med pikant salami

Pizza con salame piccante

En klassisk pizza i Italien, du kan selv bestemme hvor stærk smagen skal være ved at vælge en mildere salami.

Pizza med pikant salami

Ret Pizza
Søgeord pizza, salami
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 1 person

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • 200 gr tomatpure
  • 200 gr pikant salami
  • 250 gr provolone
  • 4 champignoner
  • 1 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Hæld tomatpure i en skål, snit hvidløget fint og kom det op i skålen, tilsæt salt, peber og en spsk olivenolie. Rør sammen og lad det stå et par minutter. I mellemtiden skæres provolonen i tern og salami i tynde skiver.
  2. Rul dejen ud til en cirkel og fordel tomatpureen på dejen, efterfulgt af provolone og salami-skiver. Drys med champignonskiver og hæld lidt olivenolie over pizzaen.
  3. Bages i ovnen ved 220 grader i 15-20 minutter til dejen er sprød og osten smeltet.
Del: