Opskrifter


Tærte med grønne asparges og ricotta

Opskrift type: , Køkken:

De sommerfriske og sprøde grønne asparges er perfekte til denne tærte, som både kan serveres ...

Se mere

Cremet suppe med asparges

Opskrift type: , Køkken:

Det er bare med at bruge de friske grønne asparges som sæsonen byder på. Her ...

Se mere

Clafoutis med sommerbær

Opskrift type: Køkken:

En klassisk fransk dessert, som oftest tilberedes med kirsebær men kan lige så godt tilberedes ...

Se mere

Helleflynder og rejer med cremet sauce med citrontimian og Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken: ,

Denne særlige fiskeret egner sig perfekt som gæstemad og udgør en fantastisk hovedret – den ...

Se mere

Aspargesflan med bacon-flødesauce og parmaskinke-cannoli

Opskrift type: Køkken:

En indbydende sommerret, let og luftig med de friske grønne sommer-asparges. Parmaskinken passer rigtig godt ...

Se mere

Asparges med æg

Opskrift type: , , Køkken:

Denne helt enkle ret er en klassiker i Italien, og serveres som forret. I Danmark ...

Se mere

Spaghetti med ærtepesto

Opskrift type: Køkken:

En god sommerlig variant af pasta med pesto, hvorfor ikke bruge sommerens nye og friske ...

Se mere

Farfalle med zucchine og rejer

Opskrift type: , Køkken:

En klassisk pastaret med pastatype farfalle – sommerfugle-pasta. Denne type af pasta stammer oprindeligt fra ...

Se mere

Bruschetta med fersken

Opskrift type: Køkken:

Bruschette dolce di pesche En nem og let dessert i sommerdagene, når de modne ferskner ...

Se mere

Pizza med kartoffel og rucola

Opskrift type: Køkken:

Pizza di patate e rucola En hvid pizza, det vil sige uden den klassiske tomatsauce ...

Se mere

Bagte ferskner

Opskrift type: Køkken:

En klassisk dessert i Piemonte, hvor fersknerne fyldes med amaretti og kakao, desserten kan spises ...

Se mere

Carpaccio med laks

Opskrift type: Køkken:

Carpaccio di salmone En lækker variant af den klassiske carpaccio med kød, laks er meget ...

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close