Foccacia caprese

Foccacia caprese

En typisk italiensk sandwich som er supernem at lave, med friske tomater og mozzarella er dette et lækkert frokostmåltid. Serveres lun mens mozzarella’en er blød og danner lange tråde.

Foccacia caprese

Ret Snack
Søgeord foccacia
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 foccacia el. ciabattaboller - ca. 15 cm i diameter
  • 500 gr modne tomater
  • 400 mozzarella
  • Frisk basilikum
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Halver foccacia el. ciabattabollerne. Lun foccacia-delene eller den delte ciabattabolle i ovnen. Skyl tomaterne og skær dem i skiver, mozzarella skæres ligeledes i skiver. Læg skiftevis tomat- og mozzarella-skiver rundt på underdelen af foccacia, så bunden er dækket.
  2. Fordel en smule olivenolie over tomat- og mozzarella-skiverne, drys med salt og peber, pynt med basilikumblade, og læg overdelen af foccacia på. Rist foccaia'en på en brødrister eller en tør pande, til brødet er gyldent og sprødt på ydersiden.

 

Del: