Nutellotti

Nutellotti

En opskrift til alle Nutella-fans på denne sprøde lille småkage med lækkert fyld af Nutella. De er meget hurtige og nemme at tilberede, så de er klar til familiens slikmunde. Du skal blot bruge 3 ingredienser, hvoraf den primære er Nutella, derudover æg og mel – nemmere bliver det ikke.

Nutellotti

Ret Bagværk
Søgeord nutella, nutellotti
Forb. tid 40 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 20 småkager

Ingredienser

  • 180 gr Nutella
  • 150 gr hvedemel
  • 1 æg

Fyld:

  • flormelis
  • 150 gr Nutella

Sådan gør du

  1. Bland mel, med Nutella og æg i en skål. Saml dejen med fingrene til det bliver en blød og ensartet masse. Form dejen til en kugle og lad den ligge i skålen.
  2. Dæk skålen med plastfilm og stil den i køleskabet, lad den hvile i ca. 30 minutter. Herefter tages skålen ud af køleskabet, og nu laves 20 små kugler som placeres på en bageplade med bagepapir. Hver kugle trykkes lidt flad, og der laves en fordybning midt i hver kugle.

  3. Sæt kagerne i ovnen ved 170°C og bag dem i 8-10 minutter. Lad kagerne køle og drys dem let med flormelis.
  4. Kom Nutella'en til fyldet i en sprøjtepose og placer en lille klump Nutella i hver kage. Kagerne opbevares i en dåse og stilles køligt.
Del: