Melonsuppe med grillede mynte-marcipan chips

Zuppa di melone

Melonsuppe smager dejligt friskt på en sommerdag, og er meget nem at lave i forvejen, marcipanchipsene kan med fordel bages på grillens eftervarme.

Gode råd om desserter og kager på grillen:
– Brug grillens “eftervarme” når du bager/griller
– Sæt en uglaseret klinke på grillristen, så varmen bliver jævnt fordelt
– Anvend en foliebakke, så desserten ikke brænder på
– Grillning under låg gør marcipanen lækker sprød på toppen

Opskriften er lavet af og tilhører Odense Marcipan

Melonsuppe med grillet marcipan

Ret Dolci
Søgeord melon, melonsuppe
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 moden melon canteloup eller galia
  • 1 lille håndfuld friske mynteblade
  • 1-2 spsk sukker
  • 2 spsk rørsukker
  • 1 spsk mynteblade
  • 8 skiver Original Odense Marcipan

Sådan gør du

  1. Halver melonen, fjern kernerne med en ske og skrab kødet ud. Blend melonkødet med 1 lille håndfuld friske mynteblade og smag til med 1-2 spsk. sukker. Sæt suppen på køl indtil den skal serveres.
  2. Hak rørsukker og 1 spsk. mynteblade sammen. Skær marcipanen i skiver. Drys sukker-mynte-blandingen på marcipanskiverne, og pres dem flade med håndfladen, så blandingen trykkes ind i marcipanen.
  3. Bag chipsene på grillen under låg ved indirekte varme, til de er gyldne og sprøde og server dem til den kolde suppe.
Del: