Bagte aubergineruller med melanzane

Involtini di melanzane

En enkel ret som kan spises enten som antipasti eller som et let frokostmåltid om sommeren. Fyldet er baseret på aubergine og mozzarella som giver en frisk og delikat smag til retten.

Retten kan let laves til flere personer, så bruger du bare flere aubergine og skærer så mange skiver som der skal laves ruller.

Bagte aubergineruller med ost

Ret Antipasti
Søgeord aubergine
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 3 auberginer
  • 200 gr frisk mozzarella
  • 200 gr hakkede flåede tomater
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 kviste frisk timian
  • 20 gr Parmesan
  • 20 gr Pecorino
  • Salt

Sådan gør du

  1. Rens auberginer og skær 2 af dem i skiver på langs, som grilles på en grillpande. Den sidste aubergine skæres i små tern og steges i olie på en pande, drysset med timian og salt.
  2. Skær mozzarella i tern, som lægges på de grillede aubergineskiver sammen med stegte auberginetern. Skiverne rulles sammen og lægges med sammenføjningen nedad i et fad med olie i bunden.
  3. Fordel de hakkede tomater henover, og drys med revet parmesan og pecorino. Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter.
Del: