Opskrifter

Focaccia med cherrytomater og oregano

Den runde form på denne focaccia, stammer fra de runde, hvide stenhuse – Trulli’er som findes i den syditalienske region…

Læs mere »

Nødder i chokolade

Italienerne er meget glade for at spise frugt, om sommeren er det naturligvis den friske frugt som de har masser…

Læs mere »

Yogurt semifreddo med hindbær

Italienere elsker is, og det er vel også passende med en semifreddo - is lavet på fløde, med friske hindbær…

Læs mere »

Frugtsalat med meloner

Sommervarmen indbyder til lette og forfriskende retter, ikke mindst retter som kan hjælpe med at slukke tørsten. Det er lige…

Læs mere »

Panini med Mortadella

Panini con la Mortadella En klassisk italiensk sandwich med Mortadella di Bologna fra regionen Emilia Romagna, den består ganske enkelt…

Læs mere »

Toast med brie og Prosciutto di Parma

Tid til en let frokost eller en eftermiddags snack ? så er disse toasts med brie og Prosciutto di Parma…

Læs mere »

Hvordan laver man en basis tomatsalsa ?

En god tomatsalsa er en af de vigtigste bestanddele i det italienske køkken og anvendes i et utal af forskellige…

Læs mere »

Hvordan laver man pesto ?

Enhver italiener elsker deres pasta og deres pesto – den helt enkle Pesto Genovese som laves på basilikum, pinjekerner, olivenolie…

Læs mere »

Torta Fritta med Prosciutto di Parma

En italiensk klassiker er Torta Fritta, små friterede brød som er perfekte til en snack med Prosciutto eller ost. Her…

Læs mere »

Asparges med Prosciutto di Parma

De grønne asparges er friske og sprøde hvilket gør dem perfekte til lette  retter som antipasta eller snacks før middagen.…

Læs mere »

Tærte med Prosciutto di Parma og tomater

En god tærte til for eksempel frokostbordet eller som antipasti til aftensmaden. Tærten serveres lun, og skiverne af Prosciutto bør…

Læs mere »

Salat med sprød Prosciutto di Parma og figner

En god vintersalat, pakket med vitaminer og sundhed. Samtidig er den et let og friskt måltid blandt vinterens lidt tunge…

Læs mere »
Back to top button