Direktøren for Ferrero-chokolade er død

Stemningen hos chokolade-giganten Ferrero i Alba har i dag været trykket efter at virksomheden har fået nyheden om at den administrerende direktør Pietro Ferrero er død efter en ulykke i Sydafrika.

Pietro Ferrero deler stillingen som administrerende direktør med sin bror Giovanni, og var på forretningsrejse til Sydafrika med sin far.

De nærmere omstændigheder omkring ulykken er på nuværende tidspunkt ikke helt klarlagt, men Pietro Ferrero var som mange italienere en ambitiøs og passioneret cykelrytter og det formodes at han har fået et ildebefindende mens han var på cykeltur, men dette er endnu ikke blevet bekræftet fra de sydafrikanske myndigheder.

Han efterlader sig kone og tre børn, han levede et meget diskret liv og skærmede godt om sit privatliv og sin familie, han blev 48 år.

Ferrero-fabrikken er blandt andet kendt for chokoladepålægget Nutella, Kinderæg, de små pastiller Tic-Tac og ikke mindst de lækre Ferrero-Rocher chokolader. Virksomheden beskæftiger 21.700 medarbejdere på verdensplan.

Del: