Nonna’s råd om Gorgonzola

Af : | 0 Kommentarer | On : 17. juli 2014 | Kategori : Nonna's køkkenråd

Har du oplevet at det stykke Gorgonzola du har købt, kommer til at ligge lige lidt for længe i køleskabet så er der ingen grund til panik for du behøver ikke at smide det ud, det kan sagtens stadig bruges.

Der er måske kommet lidt mere skorpe på osten eller den er blevet lidt tør i kanterne, men smagen fejler ikke noget så sådan et stykke glemt Gorgonzola er i høj grad velegnet til en Gorgonzola-sauce med smør og fløde, som ingrediens i en risotto quattro formaggio eller som fyld på pizza’en.

For at få den optimale smag og cremede konsistens ud af et stykke Gorgonzola, bør den tages ud af køleskabet ca. 30 minutter før den skal spises.

Vi har et par opskrifter, hvor du kan bruge din Gorgonzola:

Pizza med loeg og gorgonzola

 Pizza med Gorgonzola og løg

 

 

 

 

 

Crostini-med-figner-og-prosciutto

 Crostini med Gorgonzola og figen

 

 

 

 

 

Se andre indlæg og opskrifter:

Share This Post!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close