Vinkortet på iPad

Hvordan ville du reagere hvis du på en restaurant fik udleveret en iPad istedetfor det traditionelle vinkort ?? det er ihvertfald virkeligheden på ristorante La Credenza di San Maurizio Canavese, i udkanten af Torino. Restauranten har lagt hele deres vinkort på iPads som udleveres til gæsterne istedetfor det kendte vinkort på papir.

På iPad’en kan gæsten bladre rundt i forskellige kategorier som for eksempel italienske eller udenlandske vinregioner, hvilken type af vin foretrækkes, skal det være en flaske eller enkelt glas, eller ganske enkelt vælge ud fra vinens pris, blandt samtlige vine som restauranten har i sin vinkælder.
Beskrivelsen af vinen er desuden fulgt op med et billede af den pågældende vin, så gæsten kan se hvordan flasken ser ud inden der vælges, samt der er mulighed for at gå en tur på internettet og besøge den pågældende producents hjemmeside.
Ja ja, der er selvfølgelig trådløst netværk i hele restauranten – både inde og ude.

Ideen til dette interaktive vinkort opstod hos 2 kokke i Torino og udviklet i samarbejde med restauranten, vinkortet finde sbåde på italiensk og engelsk og forventes at blive introduceret til andre restauranter i oktober måned.

Restauranten er nu heller ikke en tilfældig restaurant i Torino, La Credenza har opnået 1 Michelin-stjerne og er beliggende i San Maurizio Canavese, et stenkast fra Torinos lufthavn.

Se deres egen præsentation af iPad-vinkortet her:

Del: