Recipes from Ingredient: Vanille

Espresso Panna Cotta

Køkken:

Panna Cotta al Caffé En forfriskende dessert som kvikker godt op efter et solidt måltid. Kaffen giver en god smag til den klassiske italienske dessert.

Se mere

Påsketærte fra Napoli

Opskrift type: Køkken: ,

En klassisk kage som serveres til påske i den sydlige del af Italien. Kagen er opkaldt efter byen Napoli, hvor kagen stammer fra. Det er samtidig en kage som mange italienere bager og giver som gave i forbindelse med påskens frokoster.

Se mere

Påske Colomba

Opskrift type: Køkken: ,

Den traditionelle italienske påskekage der har form som en due, pyntes med sukker og mandler. Kagen kan købes i de fleste butikker op til påske, men det er lidt sjovere at bage den selv og det er faktisk meget nemt. Det kræver dog god tid, da kagen skal hæve i ...

Se mere

Panettone

Opskrift type: Køkken: ,

Den klassiske julekage, som oprindeligt stammer fra Milano og er uundværlig ved ethvert julebord i Italien. Kagen består af en blød og luftig dej, fyldt med rosiner og kandiseret frugt. Det er meget nemt at bage en panettone, det kræver dog lidt tålmodighed og du skal forvente at bruge 1 ...

Se mere

Panna Cotta med jordbær og hyldeblomst

Opskrift type: Køkken:

En lækker og frisk sommerdessert, når det vrimler med flotte, røde jordbær i haver og butikker. Panna cotta'en kan med fordel laves i god tid og skal kun lige pyntes med jordbær inden servering.

Se mere

Crema Catalana

Opskrift type: Køkken:

Oprindeligt en traditionel spansk dessert som stammer fra Catalonien. Desserten er en let og lækker creme, som mest minder om creme brulè eller creme karamel og er en behagelig sød mundfuld som afslutning på et godt måltid.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close