Recipes from Ingredient: Tomater

Spaghetti med Prosciutto og tomater

Opskrift type: Køkken:

Spaghetti con prosciutto e pomodori En helt enkelt pastaret som det ikke tager lang tid at tilberede, det tager lige så lang tid at tilberede saucen som det tager at koge pastaen.

Se mere

Spaghetti Puttanesca

Opskrift type: , Køkken: ,

En klassisk og meget værdsat ret, en ret med masser af smag af Italien. Ingredienserne er da også typisk italienske råvarer - tomater, ansjoser, kapers og sorte oliven.

Se mere

Foccacia caprese

Opskrift type: Køkken:

En typisk italiensk sandwich som er supernem at lave, med friske tomater og mozzarella er dette et lækkert frokostmåltid.

Se mere

Panzanella

Opskrift type: , Køkken:

Panzanella er oprindeligt en fattigmandsret fra regionen Toscana og spises idag ofte som et sommermåltid. En ret som indeholder friske grøntsager fra køkkenhaven, kræver ingen tilberedning som kogning eller stegning, og er hurtig at tilberede da grøntsagerne og brødet blot skal skæres i mindre stykker.

Se mere

Aubergineruller med ost

Opskrift type: , Køkken:

De små ruller af aubergineskiver med fyld af frisk ost og tomater, er en nem ret om sommeren - de kan spises både kolde eller varme.

Se mere

Minestronesuppe

Opskrift type: Køkken:

En fyldig og nærende vinterret, som nok skal mætte de fleste. Brug årstidens grøntsager afhængig af smag og behag.

Se mere

Risotto med tomater

Opskrift type: Køkken:

Tomaterne om sommeren er solmodne og smager af sommer og varme, super til denne risotto hvor tomaternes sødme trænger godt igennem, sørg for at vælge nogle gode store tomater som er flot røde og modne, ikke noget med halvgrønne hårde tomater til denne ret.

Se mere

Penne alla napoletana

Opskrift type: Køkken:

En klassisk og traditionel pastaret fra Napoli, helt enkel men smager samtidig rigtig godt og er en nem ret til den danske sommer hvor vi kan finde aubergine i butikkerne.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close