Recipes from Ingredient: Sukker

Sommertærte med abrikos

Opskrift type: Køkken:

En indbydende tærte med smag af sommer i abrikoserne, tærten er god hvis du skal have gæster eller i bare skal hygge med noget god mad.

Se mere

Kirsebærmarmelade

Opskrift type: , Køkken:

Gem sommerens lækre kirsebær til vinteren i en marmelade. Kirsebærmarmelade er populært i Italien og smage afhænger af sødmen i bærrene. Så sørg for at bruge nogle kirsebær som er godt modne med en fyldig smag.

Se mere

Panna Cotta med lime

Køkken:

En meget frisk variant af den klassiske Panna Cotta, her med forfriskende smag af lime. Den perfekte dessert som afslutning på et godt måltid.

Se mere

Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot

Opskrift type: Køkken:

En dessert som oser af sommer og sol, med både smagen af hyldeblomst samt rabarber til at give et frisk og godt modspil til hyldeblomster. Brug de fine, tynde rabarber som giver en god smag og ikke mindst giver den karakteristiske røde farve i kompotte

Se mere

Påsketærte fra Napoli

Opskrift type: Køkken: ,

En klassisk kage som serveres til påske i den sydlige del af Italien. Kagen er opkaldt efter byen Napoli, hvor kagen stammer fra. Det er samtidig en kage som mange italienere bager og giver som gave i forbindelse med påskens frokoster.

Se mere

Pavlova

Opskrift type: Køkken:

Opkaldt efter den russiske ballerina Anna Matveyevna Pavlova (1881-1931). Desserten kommer oprindeligt fra Australien og er en udpræget sommerdessert hvor der benyttes friske sommerbær.

Se mere

Torta Mimosa

Opskrift type: Køkken:

Denne kage tilberedes i anledning af Kvindernes Internationale kampdag d. 8. marts. Kagen har fået sit navn efter dekorationen og farven som symboliserer Mimosa-blomsten som markerer og er symbolet for Kvindernes kampdag.

Se mere

Klassisk kastanjekage fra Toscana

Opskrift type: Køkken: ,

Den klassiske kastanjekage som stammer fra Toscana, er en traditionel kage fra området og tilberedes med kastanjemel og fyldes med rosiner, pinjekerner samt drysses med rosmarin.

Se mere

Clafoutis med sommerbær

Opskrift type: Køkken:

En klassisk fransk dessert, som oftest tilberedes med kirsebær men kan lige så godt tilberedes med friske sommerbær.

Se mere

Hyldeblomstgele

Opskrift type: , Køkken:

Gem sommerens hyldeblomster på glas i form af en gele på hyldeblomst, geleen smager godt på et stykke ristet brød eller som tilbehør til kraftige italienske oste som for eksempel Pecorino.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close