Recipes from Ingredient: Spaghetti

Pasta Amatriciana

Opskrift type:

En klassisk italiensk pastaret som stammer fra byen Amatrice i det centrale Italien, nærmere betegnet i regionen Lazio. Byen kaldes også for Spaghettiens by - byen blev d. 24. august 2016 ramt af et kraftigt jordskælv som har ødelagt det meste af byen.

Se mere

Spaghetti med Prosciutto og tomater

Opskrift type: Køkken:

Spaghetti con prosciutto e pomodori En helt enkelt pastaret som det ikke tager lang tid at tilberede, det tager lige så lang tid at tilberede saucen som det tager at koge pastaen.

Se mere

Spaghetti med ærtepesto

Opskrift type: Køkken:

En god sommerlig variant af pasta med pesto, hvorfor ikke bruge sommerens nye og friske ærter til denne lækre pesto.

Se mere

Spaghetti al bianco

Opskrift type: , Køkken:

En klassiker, helt enkel pastaret som ikke tager lang tid at tilberede, og smager af sol og Italien.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close