Recipes from Ingredient: Smør

Brødpie med Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken:

En mættende tærte, hvor du rigtig kan få lov til at bruge dine brødrester som måske er blevet lidt for tørre. Server med fine, sprøde chips af ParmigianoReggiano og en lækker grøn salat.

Se mere

Tærte med kirsebær

Opskrift type: Køkken:

En nem og lækker kage med de solmodne og friske kirsebær. Brug gerne nogle kirsebær som er mørke i skallen og har godt med sødme.

Se mere

Pasta Alfredo med basilikum

Opskrift type: , Køkken:

Et af de klassiske kendetegn for det italienske køkken, og mere enkelt bliver det ikke. Retten kræver blot 3 ingredienser, nemlig fettuccine, smør og Parmigiano Reggiano.

Se mere

Gnocchi med græskar

Opskrift type: Køkken:

Gnocchi di zucca En klassisk efterårsret, som kombinerer de italienske gnocchi med højsæsonen for græskar. Det kræver god tid og tålmodighed at tilberede gnocchi, men det smager også bare godt i forhold til de færdiglavede gnocchi.

Se mere

Kage med hindbær

Opskrift type: Køkken:

En sommerlig version af den klassiske sandkage, her med friske hindbær. Hindbærrene giver en frisk smag som passer godt til den søde kage.

Se mere

Påsketærte fra Napoli

Opskrift type: Køkken: ,

En klassisk kage som serveres til påske i den sydlige del af Italien. Kagen er opkaldt efter byen Napoli, hvor kagen stammer fra. Det er samtidig en kage som mange italienere bager og giver som gave i forbindelse med påskens frokoster.

Se mere

Hvid risotto

Opskrift type: Køkken: ,

En klassisk risotto, helt enkel og udelukkende med ost. Den hvide risotto er en traditionel ret fra den nordlige region Piemonte, som også er kendt for sine mange forskellige oste.

Se mere

Pizzoccheri fra Valtellina

Opskrift type: Køkken: ,

Pizzoccheri Traditionale Pizzoccheri er en bastant hovedret, som man primært spiser om vinteren i Valtellina, der ligger på grænsen mellem Italien og Schweiz. Det er en bonderet, som skulle mætte og give varme. Pizzoccheri er pasta – minder lidt om tagliatelle – men istedet lavet af boghvedemel. Under et besøg ...

Se mere

Spaghetti med Prosciutto og tomater

Opskrift type: Køkken:

Spaghetti con prosciutto e pomodori En helt enkelt pastaret som det ikke tager lang tid at tilberede, det tager lige så lang tid at tilberede saucen som det tager at koge pastaen.

Se mere

Pikante Madeleine-kager med birkes og parmaskinke

Opskrift type: Køkken:

Madeleinette piccante con Prosciutto di Parma Små lækre Madeleine-kager som er perfekte til en lille snack eller som antipasta med forskelligt lækkert italiensk pålæg. Madeleine-kagerne er oprindeligt franske men har lige så stille bredt til de øvrige lande, og er kendt for deres sprødhed og ikke mindst deres udseende som ...

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close