Recipes from Ingredient: Salt & Peber

Tagliatelle med valnødder

Opskrift type: Køkken:

En lækker pastaret med en cremet sauce og pikant smag fra valnødderne. En nem hverdagsret som absolut ikke er svær at lave, snarere tværtimod – det tager ingen tid og er enkelt.

Se mere

Pizzoccheri fra Valtellina

Opskrift type: Køkken: ,

Pizzoccheri Traditionale Pizzoccheri er en bastant hovedret, som man primært spiser om vinteren i Valtellina, der ligger på grænsen mellem Italien og Schweiz. Det er en bonderet, som skulle mætte og give varme. Pizzoccheri er pasta – minder lidt om tagliatelle – men istedet lavet af boghvedemel. Under et besøg ...

Se mere

Tærte med grønne asparges og ricotta

Opskrift type: , Køkken:

De sommerfriske og sprøde grønne asparges er perfekte til denne tærte, som både kan serveres varm og kold. Brug den som forret eller til en frokost.

Se mere

Spaghetti med ærtepesto

Opskrift type: Køkken:

En god sommerlig variant af pasta med pesto, hvorfor ikke bruge sommerens nye og friske ærter til denne lækre pesto.

Se mere

Farfalle med zucchine og rejer

Opskrift type: , Køkken:

En klassisk pastaret med pastatype farfalle – sommerfugle-pasta. Denne type af pasta stammer oprindeligt fra Lombardiet eller Emilia-Romagna, og har været brugt i de italienske køkkener langt tilbage i tiden.

Se mere

Fyldte rødløg

Opskrift type: Køkken:

Løg og ikke mindst rødløg er ideelle til at blive bagt i ovnen og fyldt med lækkert fyld. En god og fyldig forret, som smager godt med et stykke brød til.

Se mere

Lasagne med spinat og ricotta

Opskrift type: Køkken:

En sund og grøn variation af den klassiske lasagne, en god ret som børnene også vil kunne lide selvom der er spinat i.

Se mere

Foccacia caprese

Opskrift type: Køkken:

En typisk italiensk sandwich som er supernem at lave, med friske tomater og mozzarella er dette et lækkert frokostmåltid.

Se mere

Penne med rucola-carbonara

Opskrift type: , Køkken:

Sommertid er tid for frisk rucola, og rucola passer fint til denne variant af den klassiske pasta carbonara - nem og enkel at tilberede.

Se mere

Svinekoteletter i Marsala

Opskrift type: Køkken:

En meget nem og hurtig ret at tilberede, hvis du ikke har Marsala kan du i stedet bruge hvidvin.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close