Recipes from Ingredient: Salt & Peber

Caponata

Opskrift type: Køkken: ,

Den kendte sicilianske ret Caponata, findes i mange forskellige variationer men de primære ingredienser i ...

Se mere

Frittata med tomater

Opskrift type: Køkken:

En nem og hurtig frokostret eller måske som antipasto. Det er samtidig en let ret ...

Se mere

Tærte med aubergine og Ricotta

Opskrift type: Køkken:

Brug de friske aubergine til en tærte med den klassiske italienske ost - Ricotta, som ...

Se mere

Tagliatelle med valnødder

Opskrift type: Køkken:

En lækker pastaret med en cremet sauce og pikant smag fra valnødderne. En nem hverdagsret ...

Se mere

Pizzoccheri fra Valtellina

Opskrift type: Køkken: ,

Pizzoccheri Traditionale Pizzoccheri er en bastant hovedret, som man primært spiser om vinteren i Valtellina, ...

Se mere

Tærte med grønne asparges og ricotta

Opskrift type: , Køkken:

De sommerfriske og sprøde grønne asparges er perfekte til denne tærte, som både kan serveres ...

Se mere

Spaghetti med ærtepesto

Opskrift type: Køkken:

En god sommerlig variant af pasta med pesto, hvorfor ikke bruge sommerens nye og friske ...

Se mere

Farfalle med zucchine og rejer

Opskrift type: , Køkken:

En klassisk pastaret med pastatype farfalle – sommerfugle-pasta. Denne type af pasta stammer oprindeligt fra ...

Se mere

Fyldte rødløg

Opskrift type: Køkken:

Løg og ikke mindst rødløg er ideelle til at blive bagt i ovnen og fyldt ...

Se mere

Lasagne med spinat og ricotta

Opskrift type: Køkken:

En sund og grøn variation af den klassiske lasagne, en god ret som børnene også ...

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-knappen til højre, for at bekræfte at du accepterer brug af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk