Recipes from Ingredient: Ricotta

Tærte med kirsebær

Opskrift type: Køkken:

En nem og lækker kage med de solmodne og friske kirsebær. Brug gerne nogle kirsebær som er mørke i skallen og har godt med sødme.

Se mere

Påsketærte fra Napoli

Opskrift type: Køkken: ,

En klassisk kage som serveres til påske i den sydlige del af Italien. Kagen er opkaldt efter byen Napoli, hvor kagen stammer fra. Det er samtidig en kage som mange italienere bager og giver som gave i forbindelse med påskens frokoster.

Se mere

Frittata bagt i ovnen

Opskrift type: , Køkken:

Den italienske tærte som både kan spises varm men smager ligeså godt når den er kold. Fyldet kan varieres alt efter årstiden eller familiens ønsker.

Se mere

Tærte med grønne asparges og ricotta

Opskrift type: , Køkken:

De sommerfriske og sprøde grønne asparges er perfekte til denne tærte, som både kan serveres varm og kold. Brug den som forret eller til en frokost.

Se mere

Jordbær-ricotta creme

Opskrift type: Køkken:

En frisk dessert til en varm sommerdag, jordbærrene kan erstattes af andre sommerbær efter ønske og smag. Cremen kan fordeles i små isbægre hvor der sættes en ispind i bunden og fryses, så er der en nem og hurtig jordbæris.

Se mere

Påsketærte

Opskrift type: Køkken: , ,

Der findes flere forskellige tærter som spises i Italien ved påsketid, denne tærte er en klassiker og blev oprindeligt lavet med 33 lag dej - hvert lag symboliserer 1 år af Jesus leveår, så det er en tærte som kræver god forberedelsestid.

Se mere

Lasagne med spinat og ricotta

Opskrift type: Køkken:

En sund og grøn variation af den klassiske lasagne, en god ret som børnene også vil kunne lide selvom der er spinat i.

Se mere

Fusilli alla Norma

Opskrift type: Køkken:

En klassisk italiensk ret som oprindeligt stammer fra Sicilien, hvor det er en specialitet i Catania og opstod som en gave til komponisten Vincenzo Bellini: la Norma, som netop kom fra Catania.

Se mere

Semifreddo med passionsfrugt

Opskrift type: Køkken:

Passionsfrugt kaldes også maracuja, og stammer oprindeligt fra Sydamerika. Frugten har en syrlig smag som i kombination med det søde og fede i både piskefløde og ricotta, giver en delikat dessert med et eksotisk strejf.

Se mere

Hindbær-ricotta tærte

Opskrift type: Køkken:

En sand lækkerbisken til en varm sommerdag, tærten får friskhed fra hindbærrene samtidig med en god cremet fylde fra det lækre ricotta-fyld. Hindbærrene kan sagtens skiftes ud med for eksempel friske brombær.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close