Recipes from Ingredient: Revet Parmesan

Frittata med tomater

Opskrift type: Køkken:

En nem og hurtig frokostret eller måske som antipasto. Det er samtidig en let ret ...

Se mere

Pasta Amatriciana

Opskrift type:

En klassisk italiensk pastaret som stammer fra byen Amatrice i det centrale Italien, nærmere betegnet ...

Se mere

Frittata bagt i ovnen

Opskrift type: , Køkken:

Den italienske tærte som både kan spises varm men smager ligeså godt når den er ...

Se mere

Pizzoccheri fra Valtellina

Opskrift type: Køkken: ,

Pizzoccheri Traditionale Pizzoccheri er en bastant hovedret, som man primært spiser om vinteren i Valtellina, ...

Se mere

Tærte med grønne asparges og ricotta

Opskrift type: , Køkken:

De sommerfriske og sprøde grønne asparges er perfekte til denne tærte, som både kan serveres ...

Se mere

Spaghetti med ærtepesto

Opskrift type: Køkken:

En god sommerlig variant af pasta med pesto, hvorfor ikke bruge sommerens nye og friske ...

Se mere

Klar suppe med tortellini

Opskrift type: , Køkken: ,

En klassisk og traditionel opskrift - klar suppe med fyld af kogte tortellini'er. En enkel ...

Se mere

Spaghetti al bianco

Opskrift type: , Køkken:

En klassiker, helt enkel pastaret som ikke tager lang tid at tilberede, og smager af ...

Se mere

Fyldte rødløg

Opskrift type: Køkken:

Løg og ikke mindst rødløg er ideelle til at blive bagt i ovnen og fyldt ...

Se mere

Penne med rucola-carbonara

Opskrift type: , Køkken:

Sommertid er tid for frisk rucola, og rucola passer fint til denne variant af den ...

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-knappen til højre, for at bekræfte at du accepterer brug af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk