Recipes from Ingredient: Prosciutto

Tærte med aubergine og Ricotta

Opskrift type: Køkken:

Brug de friske aubergine til en tærte med den klassiske italienske ost - Ricotta, som giver et cremet fyld. Tærten er nem at lave og perfekt til en frokost eller som en antipasta.

Se mere

Spaghetti med Prosciutto og tomater

Opskrift type: Køkken:

Spaghetti con prosciutto e pomodori En helt enkelt pastaret som det ikke tager lang tid at tilberede, det tager lige så lang tid at tilberede saucen som det tager at koge pastaen.

Se mere

Crostini med gorgonzola og figen

Opskrift type: Køkken:

En oplagt forret til en sommerdag hvor det er muligt at købe friske figner, eller måske selv plukke dem i egen have. Osten kan varieres efter behag og der kan bruges en friskost istedet for gorgonzola som er brugt her.

Se mere

Indbagt cotechino med spinat

Opskrift type: Køkken: , ,

Indbagt cotechino spises ofte som hovedretten ved julefrokosten, men også en elsket ret på nytårsbordet. Traditionen tro spises den indbagte cotechino med kogte grønne linser som tilbehør.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close