Recipes from Ingredient: Piskefløde

Brødpie med Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken:

En mættende tærte, hvor du rigtig kan få lov til at bruge dine brødrester som måske er blevet lidt for tørre. Server med fine, sprøde chips af ParmigianoReggiano og en lækker grøn salat.

Se mere

Panna Cotta med lime

Køkken:

En meget frisk variant af den klassiske Panna Cotta, her med forfriskende smag af lime. Den perfekte dessert som afslutning på et godt måltid.

Se mere

Espresso Panna Cotta

Køkken:

Panna Cotta al Caffé En forfriskende dessert som kvikker godt op efter et solidt måltid. Kaffen giver en god smag til den klassiske italienske dessert.

Se mere

Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot

Opskrift type: Køkken:

En dessert som oser af sommer og sol, med både smagen af hyldeblomst samt rabarber til at give et frisk og godt modspil til hyldeblomster. Brug de fine, tynde rabarber som giver en god smag og ikke mindst giver den karakteristiske røde farve i kompotte

Se mere

Pavlova

Opskrift type: Køkken:

Opkaldt efter den russiske ballerina Anna Matveyevna Pavlova (1881-1931). Desserten kommer oprindeligt fra Australien og er en udpræget sommerdessert hvor der benyttes friske sommerbær.

Se mere

Helleflynder og rejer med cremet sauce med citrontimian og Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken: ,

Denne særlige fiskeret egner sig perfekt som gæstemad og udgør en fantastisk hovedret – den er endda meget let at lave.

Se mere

Jordbær gelato

Opskrift type: Køkken:

Gelato di fragole Denne jordbær-gelato er perfekt til en varm sommerdag, og brug de modne, friske danske jordbær som er fulde af smag.

Se mere

Jordbær-ricotta creme

Opskrift type: Køkken:

En frisk dessert til en varm sommerdag, jordbærrene kan erstattes af andre sommerbær efter ønske og smag. Cremen kan fordeles i små isbægre hvor der sættes en ispind i bunden og fryses, så er der en nem og hurtig jordbæris.

Se mere

Penne med rucola-carbonara

Opskrift type: , Køkken:

Sommertid er tid for frisk rucola, og rucola passer fint til denne variant af den klassiske pasta carbonara - nem og enkel at tilberede.

Se mere

Tiramisu med hindbær

Opskrift type: Køkken:

En frisk og dejlig sommer-udgave af den klassiske tiramisu, i princippet kan alle slags frugt og bær bruges. Hindbærrene som er valgt her, giver en markant smag som passer rigtig godt til det lidt fede islæt i desserten.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close