Recipes from Ingredient: Piskefløde

Panna Cotta med lime

Køkken:

En meget frisk variant af den klassiske Panna Cotta, her med forfriskende smag af lime. ...

Se mere

Espresso Panna Cotta

Køkken:

Panna Cotta al Caffé En forfriskende dessert som kvikker godt op efter et solidt måltid. ...

Se mere

Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot

Opskrift type: Køkken:

En dessert som oser af sommer og sol, med både smagen af hyldeblomst samt rabarber ...

Se mere

Pavlova

Opskrift type: Køkken:

Opkaldt efter den russiske ballerina Anna Matveyevna Pavlova (1881-1931). Desserten kommer oprindeligt fra Australien og ...

Se mere

Helleflynder og rejer med cremet sauce med citrontimian og Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken: ,

Denne særlige fiskeret egner sig perfekt som gæstemad og udgør en fantastisk hovedret – den ...

Se mere

Jordbær gelato

Opskrift type: Køkken:

Gelato di fragole Denne jordbær-gelato er perfekt til en varm sommerdag, og brug de modne, ...

Se mere

Jordbær-ricotta creme

Opskrift type: Køkken:

En frisk dessert til en varm sommerdag, jordbærrene kan erstattes af andre sommerbær efter ønske ...

Se mere

Penne med rucola-carbonara

Opskrift type: , Køkken:

Sommertid er tid for frisk rucola, og rucola passer fint til denne variant af den ...

Se mere

Tiramisu med hindbær

Opskrift type: Køkken:

En frisk og dejlig sommer-udgave af den klassiske tiramisu, i princippet kan alle slags frugt ...

Se mere

Clafoutis med kirsebær

Opskrift type: Køkken:

Clafoutis er oprindeligt en klassisk fransk dessert, varianten med kirsebær er nok den mest kendte ...

Se mere
Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close