Recipes from Ingredient: Piskefløde

Brødpie med Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken:

En mættende tærte, hvor du rigtig kan få lov til at bruge dine brødrester som ...

Se mere

Panna Cotta med lime

Køkken:

En meget frisk variant af den klassiske Panna Cotta, her med forfriskende smag af lime. ...

Se mere

Espresso Panna Cotta

Køkken:

Panna Cotta al Caffé En forfriskende dessert som kvikker godt op efter et solidt måltid. ...

Se mere

Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot

Opskrift type: Køkken:

En dessert som oser af sommer og sol, med både smagen af hyldeblomst samt rabarber ...

Se mere

Pavlova

Opskrift type: Køkken:

Opkaldt efter den russiske ballerina Anna Matveyevna Pavlova (1881-1931). Desserten kommer oprindeligt fra Australien og ...

Se mere

Helleflynder og rejer med cremet sauce med citrontimian og Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken: ,

Denne særlige fiskeret egner sig perfekt som gæstemad og udgør en fantastisk hovedret – den ...

Se mere

Jordbær gelato

Opskrift type: Køkken:

Gelato di fragole Denne jordbær-gelato er perfekt til en varm sommerdag, og brug de modne, ...

Se mere

Jordbær-ricotta creme

Opskrift type: Køkken:

En frisk dessert til en varm sommerdag, jordbærrene kan erstattes af andre sommerbær efter ønske ...

Se mere

Penne med rucola-carbonara

Opskrift type: , Køkken:

Sommertid er tid for frisk rucola, og rucola passer fint til denne variant af den ...

Se mere

Tiramisu med hindbær

Opskrift type: Køkken:

En frisk og dejlig sommer-udgave af den klassiske tiramisu, i princippet kan alle slags frugt ...

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-knappen til højre, for at bekræfte at du accepterer brug af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk