Recipes from Ingredient: Pecorino

Tærte med aubergine og Ricotta

Opskrift type: Køkken:

Brug de friske aubergine til en tærte med den klassiske italienske ost - Ricotta, som giver et cremet fyld. Tærten er nem at lave og perfekt til en frokost eller som en antipasta.

Se mere

Brød med honning, rosmarin og pecorino

Opskrift type: Køkken:

Et lækkert brød med smag af både sødme, salt og krydderi. Velegnet som tilbehør til en portion pasta eller en kødret.

Se mere

Rucola pesto

Opskrift type: Køkken:

En god variant af den klassiske pesto med basilikum, rucolaen giver pestoen en kraftigere og mere markant smag. Rigtig god til en let sommerret med frisklavet pasta.

Se mere

Påsketærte

Opskrift type: Køkken: , ,

Der findes flere forskellige tærter som spises i Italien ved påsketid, denne tærte er en klassiker og blev oprindeligt lavet med 33 lag dej - hvert lag symboliserer 1 år af Jesus leveår, så det er en tærte som kræver god forberedelsestid.

Se mere

Bagte aubergineruller med ost

Opskrift type: , Køkken:

En enkel ret som kan spises enten som antipasti eller som et let frokostmåltid om sommeren. Fyldet er baseret på aubergine og mozzarella som giver en frisk og delikat smag til retten.

Se mere

Tærte med zucchini og løg

Opskrift type: , Køkken:

En lækker og nem ret, ideel som en lun frokostret eller som antipasti skåret i mindre stykker.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close