Recipes from Ingredient: Parmesan

Tagliatelle med valnødder

Opskrift type: Køkken:

En lækker pastaret med en cremet sauce og pikant smag fra valnødderne. En nem hverdagsret ...

Se mere

Linguine med appelsin, taggiasca-oliven og parmaskinke

Opskrift type: Køkken:

En let og helt enkel ret, hvor appelsinsmagen passer perfekt til den tørrede skinke.

Se mere

Spaghetti med Prosciutto og tomater

Opskrift type: Køkken:

Spaghetti con prosciutto e pomodori En helt enkelt pastaret som det ikke tager lang tid ...

Se mere

Helleflynder og rejer med cremet sauce med citrontimian og Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken: ,

Denne særlige fiskeret egner sig perfekt som gæstemad og udgør en fantastisk hovedret – den ...

Se mere

Aspargesflan med bacon-flødesauce og parmaskinke-cannoli

Opskrift type: Køkken:

En indbydende sommerret, let og luftig med de friske grønne sommer-asparges. Parmaskinken passer rigtig godt ...

Se mere

Klassisk pesto

Opskrift type: Køkken:

Hvem kender ikke den klassiske italienske grønne pesto ?? denne pesto stammer oprindeligt fra havnebyen ...

Se mere

Rucola pesto

Opskrift type: Køkken:

En god variant af den klassiske pesto med basilikum, rucolaen giver pestoen en kraftigere og ...

Se mere

Påsketærte

Opskrift type: Køkken: , ,

Der findes flere forskellige tærter som spises i Italien ved påsketid, denne tærte er en ...

Se mere

Lasagne med spinat og ricotta

Opskrift type: Køkken:

En sund og grøn variation af den klassiske lasagne, en god ret som børnene også ...

Se mere

Klassisk carpaccio

Opskrift type: Køkken:

Den klassiske og helt enkle italienske carpaccio, tilberedt på råt oksekød som skæres i helt ...

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close