Recipes from Ingredient: Pancetta

Pasta Amatriciana

Opskrift type:

En klassisk italiensk pastaret som stammer fra byen Amatrice i det centrale Italien, nærmere betegnet ...

Se mere

Aspargesflan med bacon-flødesauce og parmaskinke-cannoli

Opskrift type: Køkken:

En indbydende sommerret, let og luftig med de friske grønne sommer-asparges. Parmaskinken passer rigtig godt ...

Se mere

Lasagne

Opskrift type: Køkken:

Den klassiske italienske lasagne alla Bolognese, som oprindeligt stammer fra regionen Emilia Romagna og har ...

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close