Recipes from Ingredient: Olivenolie

Caponata

Opskrift type: Køkken: ,

Den kendte sicilianske ret Caponata, findes i mange forskellige variationer men de primære ingredienser i retten er aubergine og tomater.

Se mere

Tærte med aubergine og Ricotta

Opskrift type: Køkken:

Brug de friske aubergine til en tærte med den klassiske italienske ost - Ricotta, som giver et cremet fyld. Tærten er nem at lave og perfekt til en frokost eller som en antipasta.

Se mere

Tærte med zucchini-blomster

Opskrift type: Køkken:

Zucchini-blomster har en flot gul farve og udover at de ser flotte ud så er de også spiselige og en delikatesse blandt italienere i sommerperioden. Her er de brugt sammen med zucchini i en tærte, som er perfekt til aftensmad.

Se mere

Pizza med rødløg og Pancetta

Opskrift type: Køkken:

Alle elsker pizza, og løg er en rigtig god ingrediens på en pizza, den sødlige smag fra løget når pizzaen er bagt er perfekt.

Se mere

Frittata bagt i ovnen

Opskrift type: , Køkken:

Den italienske tærte som både kan spises varm men smager ligeså godt når den er kold. Fyldet kan varieres alt efter årstiden eller familiens ønsker.

Se mere

Kyllingebryst med pesto og Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken:

Prøv denne lækre opskrift på kylling og pesto. Det er en ret som er velegnet til hverdagens madlavning, den tager ikke særlig lang tid at tilberede, og så er den let og billig at lave.

Se mere

Ærtecreme med urter

Opskrift type: , Køkken:

Crema di piselli alle erbe Det er svært at stå for de nyplukkede friske ærter, og det bedste er selvfølgelig bare at spise dem som de er – men hvorfor ikke prøve dem i denne kolde cremede suppe med et stykke brød til. Perfekt som forret på en lun sommeraften.

Se mere

Spaghetti med Prosciutto og tomater

Opskrift type: Køkken:

Spaghetti con prosciutto e pomodori En helt enkelt pastaret som det ikke tager lang tid at tilberede, det tager lige så lang tid at tilberede saucen som det tager at koge pastaen.

Se mere

Klassisk kastanjekage fra Toscana

Opskrift type: Køkken: ,

Den klassiske kastanjekage som stammer fra Toscana, er en traditionel kage fra området og tilberedes med kastanjemel og fyldes med rosiner, pinjekerner samt drysses med rosmarin.

Se mere

Helleflynder og rejer med cremet sauce med citrontimian og Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken: ,

Denne særlige fiskeret egner sig perfekt som gæstemad og udgør en fantastisk hovedret – den er endda meget let at lave.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close