Recipes from Ingredient: Olivenolie

Frittata bagt i ovnen

Opskrift type: , Køkken:

Den italienske tærte som både kan spises varm men smager ligeså godt når den er ...

Se mere

Kyllingebryst med pesto og Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken:

Prøv denne lækre opskrift på kylling og pesto. Det er en ret som er velegnet ...

Se mere

Ærtecreme med urter

Opskrift type: , Køkken:

Crema di piselli alle erbe Det er svært at stå for de nyplukkede friske ærter, ...

Se mere

Spaghetti med Prosciutto og tomater

Opskrift type: Køkken:

Spaghetti con prosciutto e pomodori En helt enkelt pastaret som det ikke tager lang tid ...

Se mere

Klassisk kastanjekage fra Toscana

Opskrift type: Køkken: ,

Den klassiske kastanjekage som stammer fra Toscana, er en traditionel kage fra området og tilberedes ...

Se mere

Helleflynder og rejer med cremet sauce med citrontimian og Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken: ,

Denne særlige fiskeret egner sig perfekt som gæstemad og udgør en fantastisk hovedret – den ...

Se mere

Spaghetti med ærtepesto

Opskrift type: Køkken:

En god sommerlig variant af pasta med pesto, hvorfor ikke bruge sommerens nye og friske ...

Se mere

Klassisk pesto

Opskrift type: Køkken:

Hvem kender ikke den klassiske italienske grønne pesto ?? denne pesto stammer oprindeligt fra havnebyen ...

Se mere

Spaghetti al bianco

Opskrift type: , Køkken:

En klassiker, helt enkel pastaret som ikke tager lang tid at tilberede, og smager af ...

Se mere

Brød med honning, rosmarin og pecorino

Opskrift type: Køkken:

Et lækkert brød med smag af både sødme, salt og krydderi. Velegnet som tilbehør til ...

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close