Recipes from Ingredient: Mozzarella

Pizza med rødløg og Pancetta

Opskrift type: Køkken:

Alle elsker pizza, og løg er en rigtig god ingrediens på en pizza, den sødlige smag fra løget når pizzaen er bagt er perfekt.

Se mere

Pizza med kartoffel og rucola

Opskrift type: Køkken:

Pizza di patate e rucola En hvid pizza, det vil sige uden den klassiske tomatsauce men istedet med forskellige oste som giver det hvide look.

Se mere

Lasagne med spinat og ricotta

Opskrift type: Køkken:

En sund og grøn variation af den klassiske lasagne, en god ret som børnene også vil kunne lide selvom der er spinat i.

Se mere

Foccacia caprese

Opskrift type: Køkken:

En typisk italiensk sandwich som er supernem at lave, med friske tomater og mozzarella er dette et lækkert frokostmåltid.

Se mere

Aubergineruller med ost

Opskrift type: , Køkken:

De små ruller af aubergineskiver med fyld af frisk ost og tomater, er en nem ret om sommeren - de kan spises både kolde eller varme.

Se mere

Bagte aubergineruller med ost

Opskrift type: , Køkken:

En enkel ret som kan spises enten som antipasti eller som et let frokostmåltid om sommeren. Fyldet er baseret på aubergine og mozzarella som giver en frisk og delikat smag til retten.

Se mere

Pizza med gorgonzola og løg

Opskrift type: Køkken:

Løg egner sig rigtig godt til pizza, da de ved bagning bliver bløde og søde i smagen, samtidig passer de godt sammen med gorgonzolaens kraftige smag - så en rigtig god pizza.

Se mere

Penne alla napoletana

Opskrift type: Køkken:

En klassisk og traditionel pastaret fra Napoli, helt enkel men smager samtidig rigtig godt og er en nem ret til den danske sommer hvor vi kan finde aubergine i butikkerne.

Se mere

Orechiette med broccoli

Opskrift type: Køkken:

En enkel hverdagsret som ikke tager alt for lang tid at tilberede. De soltørrede tomater giver retten en god intens smag af de smagfulde, solmodne tomater fra Italien.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close